Led vlonderspots

Jij bent van plan om jouw tuin te verrijken met vlonderspots LED. Goed plan! Er zijn verschillende soorten vlonderspots om jouw tuin mee te verlichten. Maar welke moet jij nu kiezen? Wij gaan jou helpen om de geschikte te vinden voor in jouw tuin. Wil je welke het is? Lees dan verder.

per pagina
Sorteer op
Epistar LED vlonderverlichting Alfena | warmwit | set van 6 stuksEpistar LED vlonderverlichting Alfena | warmwit | set van 6 stuks
10 reviews
€ 108,95
Epistar LED vloerspot Alfena | warmwit | 0,4 wattEpistar LED vloerspot Alfena | warmwit | 0,4 watt
2 reviews
€ 16,95

Wat zijn vlonderspots LED?

Vlonderspots LED zijn ideaal om een vlonder, looppad of oprit mee te verlichten. De spots zijn van klein formaat waardoor ze niet opvallen. Wat wel opvalt is het warme witlicht waarmee de spots jouw tuin sfeervol verlichten! Alle onze verlichting is gecertificeerd en gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

Wat zijn voordelen van LED vlonderspots?

Wil je weten waarom jij jouw tuin moet verrijken met LED vlonderspots? We hebben een aantal redenen opgesomd:

 • Keuze uit het 12 volt Plug & Play systeem en het 24 volt Plug & Play systeem
 • Eenvoudige montage
 • Bestand tegen alle weersomstandigheden
 • Energiezuinig
 • Milieuvriendelijk en duurzaam
 • Klein formaat en stijlvolle designs
 • Gecertificeerde vlonderspots
 • Ook verkrijgbaar in set-vorm van 6 spots (mogelijkheid tot uitbreiding naar meer spots)

Vlonderspots; wat zijn de belangrijkste specificaties?

Koop niet zomaar LED vlonderspots! Zorg ervoor dat je ze eerst op onderstaande specificaties hebt gecontroleerd.

IP-waarde
Al onze vlonder spots zijn voorzien van IP-67. Dat wilt zeggen dat de spot weersbestendig is en dus geschikt voor in jouw tuin. Een spot met IP-67 kun je zelfs een half uur onder water houden! De IP-waarde vertelt in welke mate de verlichting is beschermd tegen water en stof. Wij adviseren om LED tuinverlichting te kiezen met IP-65 of IP-67. Maar daar hoef jij je bij onze tuinverlichting geen zorgen over te maken!

Werkspanning
Vlonderspots zijn verkrijgbaar in Plug & Play vorm. Je kunt kiezen uit het 12 volt of 24 volt systeem. Beide systemen zijn werken op laagspanning en zijn Plug & Play. De verschillen tussen deze twee systemen leggen wij hieronder uit.

12 volt
De 12 volt Plug & Play vlonderspots worden verkocht in set vorm. De set is Plug & Play doordat de vlonderspots hetzelfde koppelstuk hebben en je de spots zo eenvoudig aan elkaar en aan de transformator kunt klikken. De set bestaat uit 6 vlonderspots en een transformator. De set kun je uitbreiden tot wel 20 vlonderspots! Deze dien je los bij te bestellen.

24 volt
Dit systeem is dus ook een Plug & Play systeem en is dan ook voorzien van hetzelfde koppelstuk. Maar bij dit systeem kun je de vlonderspots ook met andere 24 volt tuinverlichting koppelen. Zo is het mogelijk om een 24 volt meerdere vlonderspots te koppelen met bijvoorbeeld 24 volt grondspots, wandlampen, staande lampen of prikspots. Zo kun je met verschillende soorten tuinverlichting je hele tuin verlichten!

vlonderspots

Heb je meer bekabeling nodig? Bestel dan de 24 volt tuinverlengkabels erbij. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Ook deze hebben hetzelfde 24 volt koppelstuk en klik je eenvoudig aan 24 volt tuinverlichting.

De 24 volt vlonderspots worden los verkocht en niet in set-vorm. Er wordt dan ook geen LED transformator meegeleverd. Deze dien je apart te bestellen via de webshop. Let op dat je dit niet vergeet, want zonder transformator werkt de 24 volt verlichting niet! Je hebt de keuze uit de volgende drie transformators:

 • Hamulight 24 volt LED transformator 35 watt
 • Hamulight 24 volt LED transformator 80 watt
 • Hamulight 24 volt LED transformator Astro 100 watt

Allebei de transformators zetten de stroom om naar de juiste werkspanning. Het verschil is dat je met de Astro transformator de 24 volt verlichting kunt programmeren. Er zitten verschillende standen op deze Astro transformator. Je kunt de Astro instellen op de volgende standen:

1. De verlichting blijft constant aan (AAN modus)
2. De verlichting blijft constant uit (UIT modus)
3. De verlichting springt aan bij zonsondergang en gaat weer uit bij zonsopgang (AUTO modus)
4. De verlichting gaat op zelf ingestelde tijdstippen aan en weer uit (TIMER modus)
5. Astronomische timer modus met de lokale zonsondergang en zonsopkomst (ASTRO modus)

24 volt tuinverlichting bedienen met app en/of afstandsbediening
Met onze app of afstandsbediening is het mogelijk om de 24 volt tuinverlichting te bedienen. Je kunt de verlichting gemakkelijk aan en uit zetten met onze app en de afstandsbedieningen Moon en Novex. Bovendien kun je zowel binnen- als buitenverlichting bedienen via de app. In de app kun je verschillende ruimtes aanmaken en deze afzonderlijk van elkaar bedienen. Om toegang te krijgen tot de app, dien je de tuin wifi LED receiver aan te schaffen. Deze receiver is ook nodig om de buitenverlichting te kunnen bedienen met de afstandsbedieningen Moon en/of Novex. Daarnaast maakt de wifi LED-ontvanger het mogelijk om de verlichting te bedienen via Google Home en Amazon Alexa.

Vragen?

Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Stel je vraag dan aan onze LED specialisten. Wij staan iedere werkdag tussen 09.00 en 17.00 uur voor jou klaar. Ons e-mailadres en telefoonnummer vind je op de contactpagina.

Bestel vandaag vlonderspots LED en ontvang de volgende werkdag

We hebben samen een geschikte vlonderspot gevonden. Bestel deze vandaag nog vóór 16.00 uur en ontvang de vlonderspots de volgende werkdag al in huis! Vergeet niet om de belangrijke toebehoren bij te bestellen.