Nieuwe webshop

Sinds 1 september 2022, hebben wij al onze webshops samengevoegd naar één grote webshop genaamd Hamulight. Ben je benieuwd wat er voor jou veranderd? Lees dan verder!

Grote kans dat Google jou vanuit Ledlogic, Euroledshop of Inbouwspotsledshop heeft doorgestuurd naar deze nieuwe webshop. Afgelopen maanden zijn wij dan ook druk bezig geweest met allerlei ontwikkelingen. Zo hebben wij onze webshops samengevoegd en gaan wij verder onder de naam Hamulight. De naam Hamulight klinkt waarschijnlijk al bekend. Dat komt omdat jij waarschijnlijk al Hamulight verlichting hebt gekocht bij Ledlogic, Euroledshop of Inbouwspotsledshop.

Naast een nieuwe webshop, hebben wij ook een nieuwe huisstijl en nieuw logo (zie onderstaand) ontworpen. Wij zijn dan ook druk bezig geweest om de nieuwe huisstijl bedrijfsbreed door te voeren.

Alle doorgevoerde ontwikkelingen hebben ook gevolg voor jou! Hieronder vind je de belangrijkste veranderingen voor jou.

1. Overzichtelijk en eenvoudig
De nieuwe webshop hebben wij niet alleen voor ons zelf ontwikkeld, maar voornamelijk voor jou. Tijdens de ontwikkeling van de webshop zijn we in jouw stoel gaan zitten, om ervoor te zorgen dat jij eenvoudig kunt bestellen. Zo wordt er op iedere pagina duidelijke uitleg gegeven en zijn de productpagina's en betalingpagina's overzichtelijk en duidelijk. Met een paar klikken kun jij al een bestelling plaatsen!

2. Handig dealerportaal
Ben je een dealer van Hamulight? Dan profiteer je van een nieuw dealerportaal. Het is nu mogelijk om al uw bestellingen te volgen en beheren, producten als favorieten toe te voegen en het was nog nooit zo eenvoudig om een bepaalde bestelling opnieuw te bestellen. 

3. Duidelijke uitleg
Wij hebben ons best gedaan om een zo duidelijk mogelijke uitleg te geven over onze verlichting. Dus laat je informeren en enrich your outdoor living met Hamulight verlichting.


De ontwikkelingen zijn natuurlijk nog niet klaar..
Maar natuurlijk pakken wij niet alleen de webshop en huisstijl aan. Uiteindelijk realiseren wij dat jij vooral profijt hebt van een uitstekend assortiment. Wij zijn dan ook iedere dag bezig om ons assortiment te blijven ontwikkelen en innovaties door te voeren. Blijf ons dan ook zeker in de volgen. Dit kun je ook doen door ons te volgen op onze socials!